.

EDC - Everyday Carry

C. Ly - redaktør

Hvad betyder begrebet Everyday Carry? Everyday Carry er en samling af ting, som du bærer på dig hver dag og som du ikke forlader dit hjem uden. Altså, ting som du ikke kan undvære i dit daglige liv og som har en værdifuld og essentiel betydning for dig i dit liv. Herunder, gælder tyggegummi og lommeuld selvfølgelig ikke. Hver enkelt del af dit Every Carry bør have et formål og en nyttefuld funktion, som klæder dig godt på til at gå en ny dag i møde.
 
Vi har spurgt udvalgte mennesker, som vi på redaktionen finder spændende – enten via deres virke, men i høj grad deres personlighed.
 
Hvem er du?
Familiefar, en mand med spændende projekter i sin portefølje, wannabe musiker og skateboard champ in spe.

.

Hvad er dit EDC?
 
En IBM laptop som jeg i dag ikke kan undvære. Den har en vanvittig høj built quality, LTE indbygget samt lang batterikapacitet, som er essentiel for mig, når jeg er på farten. Jeg har siden mine unge dage altid brugt Mac, da design og funktion betyder alt for mig i min hverdag. Jeg synes desværre, at Mac gennem de senere år er dalet meget i built quality, hvilket er ærgerligt, da de softwaremæssigt stadig ligger i top med deres iCloud løsning.

.

iPhone X + AirPods V2 Taletid, SMS tid, e-mail tid, app testing tid, home control tid, musiktid og sengepartner med min hustru og mig. Nå ja, så sidder AirPods efterhånden semi-permanent i mine ører. Kan ikke komme udenom netop dét Apple cirkus, desværre.

.

Montblanc Pen – alle mænd bør eje en regulær kuglepen af høj kvalitet.

.

Rolex GMT Master ref. 1675 fordi jeg har en usund passion for mekaniske armbåndsure, og mener i øvrigt, at alle mænd mindst én gang i sit liv bør bære et mekanisk ur. OG fordi det er en GMT Master MK1 Long E skive fra 1971, alt originalt til uret inklusive stållænken.
 
Tom Ford briller Fordi de er fantastisk designet og har i dén grad en funktion!
 
Hvad overvejer du at udvide dit EDC med?
Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om, hvad det skulle være.

Selected Works

9 hurtige spørgsmålWatch point of View

At efterlade sig et mindeWatch point of View

Rolex Submariner - Nej tak!Watch point of View

The one that got awayWatch point of View

EDC - CLWatches

tempi-logo

Kontakt

Tempi App
Gammel Kongevej 137A
1850 Frederiksberg C

M. hello@tempi-update.com
Tempi app er et produkt under
Unique Watches ApS

CVR. nr. 36 92 71 78

Genveje

Hjem
Selection
Moments
Artikler
Kontakt
Team

Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik

Nyhedsbrev

Modtag Tempi Updates i din inbox